"Verdens flotteste uteplass"

Utelekeplassen vår kan ikke beskrives. Den må oppleves. Vi har en fantastisk naturtomt med mange kriker og kroker vi kan stikke oss bort i,og leke mye fin rollelek i. Vi har mange steiner og stubber vi kan krabbe opp på og vi har mye fin skogbånn vi kan gå på. Vi har stor og god tomleplass ute og vi bruker mye tid av barnehagedagen ute.

Hos oss skal barna være ute en gang om dagen, når dette er bestemmer de selv. Vi har alltid en utevoksen på vakt fra klokka 08.00. Så da er det bare å ta uterommet i bruk.

Og ute er det masse ting vi kan gjøre. Vi har lekehus, borg og klatretårn. De minste har et klatrehus med sklie. Vi har små hytter rundt omkring som vi kan leke med og vi kan sykle på sykkelstien vår om sommeren. Nå på vinteren har vi akebakke og kos i gapahuken og grillhytta.

Selv om vi er veldig stolte av uteområdet slik det er i dag har vi bestemt oss for og oppgradere det til sommeren. Vi jobber frem ulike skisser på dette nå som vil bli tatt opp i Su og presentert ut til foreldre på årsmøte i barnehagen i februar. Dette er kjempespennende. Vi prøver å tematisere uteområdet vårt litt sånn vi har gjort med rommene inne. Det er mye å velge mellom og mye å ta hensyn til. Det er satt ned en egen gruppe i barnehagen som jobber med ulike utkast. Det blir spennende å se hva gruppa kommer frem til.