• Ledige plasser

Vi har ledige plasser på 2 -3 års avdelingen vår fra høsten. Ønsker du plass kan du bare ta kontakt med barnehagen direkte, eller gå inn på Gran kommune sine nettsider og søke barnehageplass.

• Barnehageopptak til private og kommunale barnehager.

Søknadsskjema til barnehageopptak 2019 er klart.

• Nye priser fra 1. januar 2019

Da er statsbudsjettet vel i havn, og som en følge av det kommer det nye barnehagepriser fra 1. januar 2019.

• Handlingsplan mot mobbing i barnehagen.

Vi har tidligere år hatt fokus på mobbing i barnehagen. I år har vi også meldt barnehagen på et studie som heter " Inkluderende miljø og krenkelser" via Høyskolen Innlandet. Dette er et nettstudiet som alle ansatte deltar på og går over 1,5 år.

• Prosjekt Barns psykiske helse.

I fjor jobbet vi med tema " Barn og seksualitet" innenfor vårt 4- årige prosjekt "Barns psykiske helse".

• Velkommen til nytt barnehageår.

Da er høsten her og en spennende tid for både små og store ligger foran oss.

• Planleggingsdager barnehageåret 2018-2019

Her er en oversikt over planleggingsdagene i barnehageåret 2016/2017

• Satsningsområder 2015-2020

Vi har valgt følgende satsningsområder for kompetanseutvikling 2016-2020

• Rett til redusert foreldrebetaling fra 1. mai.

Regjeringen har vedtatt at ingen husholdninger skal betale mer enn 6 prosent av inntekten for en barnehageplass.
    Det betyr at foreldre med lavest inntekt får redusert foreldrebetalingen. Samtidig øker maksprisen med 100 kroner i måneden for alle husholdninger med en samlet inntekt over 473.000. Endringene trer i kraft 1. mai 2015.